2022-03-29 Egrannar test 2

Egrannar logo

Nyhetsbrev för din bostadsrättsförening


Färre tror på högre bopriser
Allt fler tror att bopriserna kommer att sjunka framöver, enligt SEB:s senaste boprisindikator. Trots att 18 procent tror att priserna sjunker, en ökning med åtta procent jämfört med februari, märks…
Färre tror på högre bopriser
Allt fler tror att bopriserna kommer att sjunka framöver, enligt SEB:s senaste boprisindikator. Trots att 18 procent tror att priserna sjunker, en ökning med åtta procent jämfört med februari, märks…
Då klagar grannarna som mest – månaderna som sticker ut
På nyår och valborg ringer flest irriterade grannar till störningsjouren, visar ny statistik från Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC. Men under september är telefonen i princip helt tyst. Sedan 2013 har antalet…
Då klagar grannarna som mest – månaderna som sticker ut
På nyår och valborg ringer flest irriterade grannar till störningsjouren, visar ny statistik från Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC. Men under september är telefonen i princip helt tyst. Sedan 2013 har antalet…
Så lyckas ni med städdagen
Sportlov i all är, snart är våren här och med den vårstädningen. Egrannar hjälper ger er åtta tips för en lyckad städdag. Rent formellt faller uppgifterna under städdagen under bostadsrättsföreningens…
Så lyckas ni med städdagen
Sportlov i all är, snart är våren här och med den vårstädningen. Egrannar hjälper ger er åtta tips för en lyckad städdag. Rent formellt faller uppgifterna under städdagen under bostadsrättsföreningens…

Vår ambition med detta nyhetsbrev är att informera och inspirera människor som bor i bostadsrätt.Har du tips och idéer? Hör av dig till redaktionen@egrannar.com.
Copyright © 2022 Egrannar / Cityblock Development AB, Alla rättigheter förbehålls.Vårt nyhetsbrev riktar sig till alla våra medlemmar som bor i bostadsrättsföreningar med Egrannar som hemsida. Vi har dessutom bjudit in förvaltningsbolag, journalister, mäklare och andra personer som vi tror kan ha ett intresse av nyhetsbrevet.

Postadress:
Egrannar / Cityblock Development AB
Box 537
10130 Stockholm
Sverige

Detta meddelande har skickats till [[EMAIL_TO]]. Klicka här för att avsluta.

Avsluta