Hallå där…

Janne Johansson från bostadsrättsföreningen Beckasinen i Uppsala, som nyligen registrerat sig hos Egrannar.

Berätta lite om er bostadsrättsförening!

Beckasinen
Bostadsrättsföreningen Beckasinen i Uppsala, precis vid Fyrisån.

– Föreningen bildades i samband med att fastigheten byggdes, 1985. Vi har 112 lägenheter och en lokal läkarmottagning. Föreningen finns i Uppsala. Svartbäcksgatan 43 för att vara exakt. Väldigt centralt men ändå lite naturnära, eftersom vi har Fyrisån som närmsta granne.

Hur hittade ni Egrannar?

– Egrannar hittade jag i tidningen BoBättre där det fanns en artikel om precis det jag sökt länge, en hemsida för bland annat bostadsrättsföreningar.
Eftersom föreningen håller på att ta steget in i den digitala världen kändes det helt rätt att kolla vad Egrannar hade att erbjuda. Att kunna få fram en fungerande hemsida på 15 minuter var nästan för bra för att vara sant, men det var sant.

Vad tycker du om tjänsten? Vilka funktioner använder ni mest?

– Jag håller på att få slutföra bredbandsinstallation i föreningen så när denna händelse har mognat ska jag införa brf Beckasinens hemsida för samtliga medlemmar. Innan dess har jag nog dåligt grepp om vilka funktioner som kommer att nyttjas mest.

– Det finns dock funktioner jag tycker skulle utvecklas lite. Till exempel en speciell felanmälningsfunktion, en funktion att se trafiken på sidan, extern och intern trafik. Sedan skulle jag vilja ha fält typ ”övrigt” och ”anmärkning”.