Givande möte med användare

Egrannar sprider sig över hela landet, intresset för att få en hemsida och smidigt intranät till bostadsrättsföreningar har visat sig vara väldigt stort. För att välkomna nya användare och få feedback och idéer inbjöds alla användare till en informationskväll på Egrannars kontor på Holländargatan i Stockholm.

Under avspända former med dryck och tilltugg lotsade Lars Wallgren, grundare av Egrannar, gästerna igenom sidans alla funktioner och finesser. Genomgången varvades med frågor och förslag till förbättringar från användarna på plats.
– Vi diskuterade många intressanta frågor, allt från en ”spara och visa som”-knapp för administratören till möjligheten att byta färg på sidhuvudet eller att kunna se Egrannars blogg inne på föreningens egen sida. Engagemanget är fantastiskt och inspirerar oss. Egrannar tar gärna emot synpunkter som gör sidan och användarnas upplevelse ännu bättre, säger Lars Wallgren.

Missade du mötet? Ingen fara, kvartalsvis kommer användarträffar att arrangeras. Kom gärna förbi, ta ett glas vin och lite mat och lär dig mer om hur Egrannar fungerar. Håll utkik på hemsidan för nästa tillfälle. Till dess får du uppdateringar via Egrannars blogg och om du har frågor eller synpunkter innan höstens träff går det givetvis bra att maila till lars@egrannar.com.