Användarmöte kickade igång hösten

För andra gången bjöds Egrannars användare in till en träff om hemsidans funktioner. Under avspända former möttes användare och teamet bakom Egrannar på företagets nya kontor i centrala Stockholm.

– Det är väldigt kul att intresset är så stort för Egrannar, vi märker att allt fler föreningar får upp ögonen för det vi gör. Vi kommer att fortsätta ha regelbundna användarmöten framöver, det är ett bra sätt för att informera och ta del av synpunkter, säger Lars Wallgren, en av grundarna.

Användarmöte 2

Under mötet gick Lars Wallgren igenom sidans olika funktioner och gav praktiska tips om lösningar för att underlätta bostadsrättsföreningarnas arbete. Genomgången innehöll allt från hur tvättid bokas till hur bildhanteringen fungerar.
Intresset var stort och de närvarande användarna kom med feedback och synpunkter, bland annat om styrelseprotokoll kan sorteras i datumordning och om att kunna spärra hur många tvättider som kan bokas av samma person.

Under hösten och vintern kommer fler användarmöten att anordnas, dit både gamla och nya användare är välkomna. Håll utkik på hemsidan för mer information om nästa träff!