Egrannars nya expert: Carina Larsson, mäklare

Hej alla Egrannar-medlemmar!

Jag har fått frågan om jag vill svara på frågor ni läsare möjligen kan ha gällande lägenhetsförsäljningar, köp av en ny lägenhet, budgivningar, att tänka på inför försäljning, val av mäklare med mera. Helt enkelt sådana frågor ni skulle vilja ställa och som ni tror att en fastighetsmäklare kan svara på.

Lite kort om mig: jag är född och uppvuxen i Dalarna. Jag har studerat på Högskolan i Gävle i 4 år där jag tog magisterexamen i finansiering och examen som Fastighetsmäklare. 2004 flyttade jag till Stockholm och är nu inne på mitt 13:e år som Fastighetsmäklare.

Jag arbetade på Fastighetsbyrån fram till 2016 och nu sitter jag på SkandiaMäklarna Kungsholmen. Jag har bott och arbetat som mäklare sen 2004 på Kungsholmen i Stockholm och har aldrig bytt stadsdel.

När jag fick frågan om jag ville vara med i era nyhetsbrev var svaret självklart JA. För mig handlar ett lyckat mäkleri till mestadels om engagemang, information och kommunikation. Genom tydlig information suddar man ut många frågor och funderingar som säljare, spekulanter, budgivare och köpare kan ha. Det är det jag tror framgången till lyckade försäljningar och där alla parter står nöjda, är.

Att köpa och sälja sin bostadsrätt är oftast en av de största affärerna du gör i livet och därför hoppas jag att du passar på att ställa frågor. Jag tycker om att komma in i ett tidigt skede och ge tips och råd om vad du själv kan göra som säljare i din egen lägenhet för att påverka ditt eget slutpris. Eller coacha vad du som letar efter ett nytt boende ska tänka på när du går på visning, är med i budgivning med mera.

Det här blir en ny utmaning för mig så jag hoppas vi kan lära oss av varandra. Det kommer vara utbildande för mig att veta vad ni har för frågor så även jag vet hur jag kan utvecklas i min yrkesroll.

Ha det så gott tills vi hörs igen!

Carina Larsson, SkandiaMäklarna Kungsholmen

Ställ din egen fråga Carina Larsson Skicka din fråga till redaktionen@egrannar.com

Vi kan tyvärr inte ta emot frågor som du inte vill att vi publicerar på bloggen eller i vårt nyhetsbrev.