Egrannar mobilanpassas och får nya funktioner

Vi har nu mobilanpassat Egrannar så att sidan fungerar bättre i smarta telefoner.

Vi har också tagit fram ett antal nya premiumtjänster som möjlighet att låta en ansvarig i en Brf boka åt andra medlemmar, möjlighet att blockera störande medlemmar från anslagstavlan och möjlighet att begränsa vilka grupper som får e-post från vissa anslagstavlor.

Boka åt andra användare Att låta en utvald person i en BRF kunna boka som en annan användare. Det underlättar exempelvis för föreningar där vissa medlammar saknar dator eller inte har epost.

Skicka meddelanden från anslagstavlan till utvalda behörighetsgrupper Om en förening har en anslagstavla för hyresgäster skickas meddelanden på den anslagstavlan även till medlemmarna. Om medlemmarna inte ska få e-post med dessa meddelanden kan man ändra det i premiuminställningarna för anslagstavlan. I inställningarna anger ni vilka grupper som ska få meddelanden. Exempelvis kan det vara hyresgäster, styrelsen och ordöfrande som ska få epost när något skrivs på en anslagstavla.

Blockera enskilda medlemmar från att skriva på anslagstavlorna Om en föreningar har problem med medlemmar som är otrevliga eller hotfulla kan det vara bra att blockera dem från att skriva eller kommentera på anslagstavlorna. Den blockerade medlemmen kommer fortfarande få epost från anslagstavloran, men kommer inte att kunna kommentera eller skriva egna inlägg.

Ni kan prova premiumtjänsterna utan åtagande i 30 dagar. Om du testat premiumtjänsterna och nedgraderar inom 30 dagar så kostar det ingenting och vi skickar ingen faktura.

Egrannar Premium kostar 100 kr per månad för en BRF och vi fakturerar årsvis i förskott.

Aktivera premium genom att gå till Admin->Premium i menyn. Man måste ha behörighetsnivå Ordförande i sin förening för att kunna aktivera premiumtjänsterna.