Vilket pris såldes lägenheten i huset intill för?

Lägenhetspriserna är nästan astronomiska i storstäderna. Egrannar har listorna över vilka bostadsrätter som just nu är till salu i ditt område och de senaste buden för de som nyligen sålts i ditt område.

Om du loggar in på Egrannar och väljer sidan Mina sidor->Min lägenhet så har du två listor där. Dels en lista över de lägenheter som nyligen sålts i området och dels en lista över lägenheter i ditt område som är till salu just nu.

Funktionen är fortfarande under utveckling och den kräver att BRF:en har angivit longitud och latitud för att kunna placera er BRF geografiskt på en karta. Om funktionen inte verkar stämma är det ett enkelt test att se om din BRF:en har en karta på hemsidan och om den saknas be en webmaster i föreningen lägga till den på BRF:ens hemsida. En kort beskrivning av hur det fungerar finns på supportsidan. Efter att man lagt in longitud och latitud dröjer det upp till 3 timmar innan listorna uppdateras.

Vi kan i dagsläget bara hämta information för bostadsrätter och det är främst lägenheter i storstäderna som vi får information om.

Funktionen använder information från mäklarnas hemsidor och försäljningar som inte finns med på hemsidorna kommer inte med i listorna.

Området som funktionen visar lägenheter är ungefär en radie på 500 meter runt din bostadsrättsförening.