Nu kan du lägga upp bilder på Anslagstavlan

”Hjälp mig att hitta min cykel”, ”Dags för trappstädning” – anslagstavlan på Egrannar används flitigt. Och nu kan du också lägga upp bild på cykeln eller en wordfil med instruktion för trappstädningen.

Bilder och bilagor är en av de mest efterfrågade funktionerna på Egrannar och vi är väldigt glada att vi nu har den funktionen. Nu blir det ännu enklare och roligare att berätta vad som händer i föreningen.
Till ett meddelande på anslagstavlan går det nu att lägga in upp till tre filer. Det kan vara bilder eller bifogade dokument och flerna kan vara som mest 2 MB stora styck. Bilderna kommer att visas i mailet som skickas ut och bifogade dokument kommer att kunna laddas via länkar i mailet anslagstavlan. Det kommer förstås även att gå att se bilderna och dokumenten via Anslagstavlan på hemsidan.

De bifogade dokumenten skyddas av samma säkerhetsnivå som gäller för anslagstavlan så om Anslagstavlan bara är tillgänglig för medlemmar så måste man logga in för att kunna ladda ned bilagorna.

Testa att lägga in en bild och berätta för oss vad ni tycker!